Версія для друку
Вівторок, 19 листопада 2019 15:58

У районі обговорили питання безпечності харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти

На виконання вимог доручення прем’єр – міністра України від 25 жовтня 2019, виданого за результатами селекторної наради з питань безпечності харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, Головним управлінням Держпродспоживслужби у Волинській області та управлінням освіти, науки та молоді облдержадміністрації започатковано проведення серії семінарів-навчань на тему «Вимоги щодо організації харчування в закладах освіти».

Сьогодні, 19 листопада, такий семінар відбувся у Володимир-Волинському районі. Участь у ньому взяли керівники ДНЗ та ЗОШ району, відповідальні за проведення публічних закупівель продуктів харчування та послуг з харчування, а також суб’єкти господарювання – надавачів послуг з харчування.

Присутні опрацювали ряд питань, що стосуються відповідальності за організацію харчування у закладах освіти, застосування законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, дотримання норм харчування, умов організації санітарно-гігієнічних правил харчування в дитсадках та школах, а також здійснення публічних закупівель продуктів харчування та послуг з організації харчування.

Спікерами заходу виступили працівники управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3828

Галерея зображень