Версія для друку
П'ятниця, 15 листопада 2019 15:25

На Володимирщині запрацював Центр обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз»

Для близько 25 тисяч споживачів газу Володимирщини сьогодні, 15 листопада 2019 року, у Володимирі-Волинському відкрили Центр обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз», який працюватиме у форматі «відкритого простору».

Робота нового центру полягає у наданні широкого спектру послуг - починаючи від видачі довідок і консультацій по особовому рахунку, оплати послуг до отримання технічних умов на приєднання до мереж. 

На урочистому відкритті установи побували в.о. голови райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник.

- Щиро дякую організаторам за цей соціальний проект, я б сказав, дуже вдалий і важливий, - зазначив у вітальному слові Сергій Йосипович.- Створення цього центру – це, в першу чергу, турбота про наших мешканців, споживачів природного газу. Адже жодна онлайн-підтримка не може замінити живого спілкування.

 Своєю чергою, Алла Романівна зазначила, що у таких прекрасних умовах, які створені тут, завжди знайдеться співпраця між відвідувачем і працівником та швидко вирішаться усі проблемні питання.

Довідково:

Центр обслуговування клієнтів працює за адресою:

м. Володимир-Волинський, вул. Сагайдачного, 85.

Із понеділка по п’ятницю з 8.00 год. до 17.00 год. без перерви на обід.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3616

Галерея зображень