Версія для друку
Середа, 06 листопада 2019 14:58

Працівники культури району та аматори сцени приймали вітання з нагоди професійного свята

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. Тож сьогодні, 6 листопада 2019 року, напередодні Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, в.о.голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник завітали у Володимир-Волинський районний будинок культури, щоб привітати винуватців свята.

- Ми звикли, що жодна подія в районі не обходиться без культпрацівників. Концерти, фестивалі, творчі зустрічі і вечори – щиро і від душі, легко, цікаво, професійно ви проводите нас у світ мистецтва. Ми й не замислюємося, скільки за цим стоїть кропіткої творчої роботи, самонавчання і вдосконалення, - зазначив у привітальному слові Сергій Романюк. – Тож мистецьких вам злетів, удачі і натхнення.

За активну культурно-просвітницьку діяльність, вагомий внесок у розвиток української національної культури та з нагоди професійного свята Грамоти райдержадміністрації та районної ради вручили Зінаїді Петровс, Тамарі Дмітрієвій, Марині Жарковій, Наталії Довгій та Олександру Дзядуку.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3758

Галерея зображень