Версія для друку
П'ятниця, 06 вересня 2019 12:11

Працівників Володимир-Волинського відділення газового господарства АТ “Волиньгаз” привітали з професійним святом

Щорічно у другу неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

Це свято людей, які присвятили себе нелегкій, але важливій справі – розбудові паливно-енергетичного комплексу держави, динамічний розвиток якого – запорука успішної перебудови економіки України, її енергетичної незалежності та національної безпеки. Тож напередодні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості  сьогодні, 6 вересня 2019 року, в приміщенні Володимир-Волинського відділення газового господарства АТ “Волиньгаз” відбулися урочистості, на які завітав і заступник керівника апарату – начальник відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації Роман Охріменко.

Розпочався захід із вітального слова начальника відділення Олега Бомазюка, який зазначив, що на сьогодні установа успішно виконує  поставлені перед ними завдання, а також висловив слова щирої подяки працівникам підприємства та побажав міцного здоров’я і трудових звершень.

Приєднався до слів привітань і Роман Охріменко, подякувавши присутнім за відданість своїй професії, сумлінну працю, безперебійне та безаварійне постачання газу для жителів Володимирщини.

А також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, компетентність, вагомий внесок у розвиток газового господарства та з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України вручив Грамоти контролеру газового господарства служби обліку газу Володимир-Волинського відділення газового господарства АТ “Волиньгаз” Ользі Шульгач і діловоду газового господарства Володимир-Волинського відділення газового господарства АТ “Волиньгаз” Галині Хільчук-Фоміні.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 4083