Версія для друку
Вівторок, 13 серпня 2019 15:22

Доведи, що розумним бути модно! Приймай участь у конкурсі для студентів та виграй грошовий грант на оплату навчання в своєму ЗВО!

До 30 вересня у рамках конкурсу «Розумним Бути Модно» студенти м. Луцька та Волинської області мають змогу надіслати есе та виграти грант на навчання. Найрозумніші отримають грошові гранти, які зможуть витратити на оплату навчання в закладі Вищої освіти, якому навчаються. Сума винагороди відповідає тій, що студент-переможець оплачує відповідно до своєї спеціальності.

Студенти-переможці, які навчаються на державному забезпеченні, отримають суму, відповідного розміру до стипендіального забезпечення за 10, 6 або 3 місяці.

Участь в конкурсі «Розумним Бути Модно» є безкоштовною. Спробувати власні сили та позмагатися за грошову винагороду мають змогу студенти ЗВО, які є офіційними учасниками конкурсу. Для участі студенту пропонується написати есе на тематику:

«Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС»

Питання тематики пропонується розглядати з інноваційної точки зору. Особлива увага приділяється власному баченню студента. А також унікальності: всі роботи будуть перевірятися на плагіат. Ознайомитися з повним переліком вимог до робіт, а також учасниками конкурсу пропонуємо за посиланням.

Конкурс проводиться компанією «Open Media Group» та медіа ресурсами:
• uaua.info - Інформаційний портал для батьків про дітей;
• likar.info - Інформаційний портал про здоров'я та медицину;
• e-kvytok.kiev.ua - Сервіс бронювання авіаквитків, жд квитків, автобусних білетів;
• nadra.com.ua - Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів.
Бажаємо успіху та творчого натхнення!

Волинська обласної державної адміністрації

Переглядів 4198