Версія для друку
Неділя, 11 серпня 2019 11:29

Щорічно у другу неділю серпня своє професійно свято відзначають працівники ветеринарної медицини

Щорічно у другу неділю серпня своє професійне свято відзначають працівники ветеринарної медицини.

Тож щиро вітаю вас з нагоди професійного свята! Прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю, гуманізм, високий професіоналізм та компетентність.

Обравши цю професію, ви вносите вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя q безпеки Волинської області і країни в цілому.

У ваших руках – складна і відповідальна справа. Ветеринарна медицина безпосередньо впливає на розвиток тваринництва в Україні, посилення конкурентоспроможності нашого сільського господарства та харчової галузі на світових ринках. Від результатів нашої роботи залежить безпека продуктів, а значить, і здоров’я людей, що споживають їх.

Щиро вдячний Вам за сумлінне виконання Ваших професійних обов’язків: забезпечення профілактики, діагностики та лікування сільськогосподарських тварин, гарантій якості та безпеки агропромислової продукції.

Нехай і надалі Ваш професіоналізм, самовідданість й почуття відповідальності будуть запорукою нових вагомих здобутків. Прихильності долі, миру і процвітання Вам і Вашим родинам.

З повагою
Т.в.о. голови облдержадміністрації Олександр Киричук

Переглядів 3823