Версія для друку
Середа, 10 квітня 2019 15:00

НАТО та ЄС: держслужбовці району продовжують навчання за професійною програмою

Новий Закон «Про державну службу», який діє з травня 2016 року, встановлює, що підвищення рівня професійної компетентності державних службовців проводиться протягом проходження служби, а підвищення кваліфікації – не рідше одного разу на три роки. Відтак, сьогодні, 10 квітня 2019 року, у райдержадміністрації відбулося третє заняття у рамках  навчання за професійною програмою посадовців органів виконавчої влади Володимир-Волинського району, які потребують підвищення кваліфікації за підсумками щорічного оцінювання результатів службової діяльності. 

Спікером зустрічі виступила Наталія Романюк, доцент кафедри міжнародних відносин і регіональних студій факультету міжнародних відносин Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Темами розмови стали державна політика України з питань євроатлантичної інтеграції та зміни клімату як глобальна проблема та загроза національній безпеці нашої держави.

Слухачі вкотре переконалися, що професійне навчання - це не лише набуття та вдосконалення професійних знань, умінь, навичок, а й інтелектуальне збагачення.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3699

Галерея зображень