Версія для друку
Понеділок, 08 квітня 2019 15:37

Автомобілі, закуплені за кошти співфінансування Субпроекту, – уже в роботі

Легкові автомобілі марки Peugeot 301, придбані за кошти співфінансування субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області», врешті – в роботі.

Адже ці автівки закупили ще у грудні 2018 року, а вручили керівникам центрів первинної медико-санітарної допомоги на початку 2019 року. Однак експлуатувати їх лікарі загальної практики – сімейні лікарі змогли лише нещодавно. Затримки були пов’язані з тим, що тривалий час для прийняття вкрай важливих для волинян рішень не збиралася ні сесія обласної ради, ні бюджетна комісія. Відповідно, без підтримки залишалися рішення щодо змін до показників обласного бюджету, з-поміж яких і спрямування коштів управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації на реєстрацію легкових автомобілів для амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Нині проблему вирішили, проплати здійснили, авто зареєстрували в МРЕО і 23 машини для перевезення медичного персоналу, лікарських засобів та медичного обладнання вже застосовують у щоденній роботі медики первинки.

Довідково:

Peugeot 301 у кількості 23 штуки придбали за кошти співфінансування субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» через систему «Прозоро», витративши на це 8 257 000 гривень (з ПДВ). Тож вартість одного автомобіля (з ПДВ) становить 359 000 гривень.

Відділ інформаційної політики облдержаміністрації

Переглядів 4024