Версія для друку
Четвер, 14 березня 2019 20:03

Перспективи розвитку Волині обговорили на раді регіонального розвитку

Сьогодні, 14 березня 2019 року, у м. Ковель відбулася знакова подія для усієї Волині – засідання ради регіонального розвитку області. У заході участь взяли голови райдержадміністрацій, районних рад, об’єднаних територіальних громад, обласні, районні, сільські та селищні депутати, бізнесмени, духовенство й пересічні волиняни, які зацікавлені у розвитку краю.
Побувала на раді розвитку Волині й делегація від Володимир-Волинського району, яку очолила голова райдержадміністрації Наталія Василець.

Перспективи розвитку регіону на найближчий час окреслив голова облдержадміністрації Олександр Савченко. Розповів про досягнення децентралізації, проведення ремонту доріг, будівництво нових шкіл та медичних закладів, відкриття інклюзивних центрів, розвиток агропромислового комплексу і туризм.
На переконання Олександра Ілліча, зараз основне завдання для області – розвиток об’єктів інвестиційної та інфраструктурної сфери, що забезпечить створення нових робочих місць, зростання добробуту громадян та гідні доходи області.
Спікерами заходу також виступили голови Любешівської та Люблинецької ОТГ. Зокрема, Олег Кух розповів про нещодавно створену «Волинську економічну лігу», а Наталія Сіховська презентувала проект індустріального парку «Ковель».

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3534