Версія для друку
Четвер, 14 березня 2019 09:08

Вітання голови райдержадміністрації Наталії Василець із Днем українського добровольця

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці.

Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, до якого примкнули тисячі свідомих громадян України, щоб боронити незалежність своєї держави та стали ідеологічною основою нової української армії.  

Тож це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини, продемонструвавши високу громадянську свідомість та саможертовність. Саме добровольчі батальйони взяли участь у перших найважчих боях на сході нашої країни проти російського агресора, по суті, до того не маючи жодного відношення до армії.

Від громади Володимир-Волинського  району щиро дякую мужнім воїнам за проявлені мужність та патріотизм, любов до рідної землі, непохитну віру у нашу перемогу.

Шановні добровольці української армії, нехай же доля буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів.

Вірю, що День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців. 

Слава героям Володимирщини, слава героям України!

З повагою голова Володимир-Волинської районної державної  адміністрації Наталія Василець

Переглядів 3746