Версія для друку
Середа, 13 березня 2019 15:39

Голова РДА взяла участь у засіданні постійної комісії районної ради

Голова районної державної адміністрації Наталія Василець взяла участь у засіданні постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку і житлово-комунального господарства та підприємництва, що відбулася сьогодні, 13 березня 2018 року.

Під час засідання присутні обговорили ряд питань, що виносяться на розгляд чергової сесії районної ради та питання, що відносяться до повноважень цієї комісії. Зокрема, начальник містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації інформував про стан ремонту доріг у Володимир-Волинському районі.

Заслухали присутні і звіт голови райдержадміністрації Наталії Василець про виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку району за 2018 рік та делегованих районною радою повноважень. А також звіт голови районної ради Романа Гука.

На завершення засідання комісії, начальник управління фінансів райдержадміністрації Олену Бондарук підвела підсумки виконання районного бюджету за 2018 рік.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3423