Версія для друку
Неділя, 06 січня 2019 16:06

Вітання голови райдержадміністрації Наталії Василець із Різдвом Христовим

Дорогі краяни!

У ці зимові дні, осяяні Вифлиємською зіркою і зігріті душевним теплом, добротою та співпереживанням наших сердець, щиро вітаю усіх Вас зі святом, яке дарує надію і сподівання на краще майбутнє, несе світло добра до кожної оселі – з Різдвом Христовим!

Нехай яскрава зірка надії горить над вашим домом, де завжди буде затишно, по-дитячому казково і радісно, знайдеться місце любові та розумінню! А негаразди і біди завжди обходять ваші родини і серця стороною.

У час народження нашого Спасителя бажаю кожному насолоджуватися і радіти простим житейським дрібницям, з вірою в серці приймати кожен день як неоціненний і великий дар.

Пам’ятаймо цими святковими днями й про тих, завдяки кому сьогодні затишно та світло у наших оселях, – це прості солдати, що уже вкотре зустрічають Різдво Христове в окопах і бліндажах, на блокпостах і в казармах, далеко від рідних. Не забудьмо помолитися за них, коли запалюватимемо різдвяну свічу.

Хай замовкнуть постріли в ніч, коли співають янголи, а яскрава Різдвяна зоря освятить одвічне християнське таїнство родинної Свят-вечері, коли весь український народ віддає шану народженню Немовляти.

Нехай Боже Дитя зішле на Вас та Ваші родини Господнє благословення, примножить силу та здоров'я, наповнить серця і душі щастям, радістю та великою Різдвяною святістю, стане оберегом кожної оселі, засіє миром, милосердям і багатством нашу Україну.

Нехай Різдвяні дзвони завжди повідомляють Вам лише приємні новини.
Миру, добробуту, радісних свят і смачної куті!

Христос рождається!
Славімо Його!

З повагою голова Володимир-Волинської районної державної адміністрації Наталія Василець

Переглядів 3321