Версія для друку
Четвер, 06 грудня 2018 16:52

Військовослужбовців краю привітали із Днем Збройних сил України

Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Тож сьогодні, 6 грудня 2018 року, у День Збройних сил України у розташування 39-го зенітно-рекетного полку завітало чимало почесних госте, аби привітати наших військовослужбовців із професійним святом. 

Серед них і керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, який звертаючись до присутніх зазначив:

- Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив і зараз боронить честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни. – Наші громадяни високо цінують вашу ратну службу, забезпечення надійної оборони Вітчизни,  її недоторканності та територіальної цілісності.

А також за стійкість та мужність, патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди свята – Дня Збройних сил України вручив Грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради:

-  Маринець Аліні Кіндратівні - начальнику квартирно-експлуатаційної служби військової частини А2892, старшому солдату;

- ПРОЦИКУ ВалеріЮ СергійовичУ - головноМУ старшинІ 2-го зенітного ракетного дивізіону військової частини А2892, старшоМУ сержанту;

- Нечипоруку Тимофію Миколайовичу - заступнику командира 2-го зенітного ракетного дивізіону з морально-психологічного забезпечення військової частини А 2892, капітану.

   Святкове дійство було обрамлене  душевними піснями,  які військовослужбовцям подарували аматори районного будинку культури та військовослужбовці зенітно-ракетного полку.

Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3614