Версія для друку
Субота, 01 грудня 2018 10:24

Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня працівника прокуратури

Дотримуватися законності та правопорядку, захищати інтереси народу і країни – головні завдання та обов’язки співробітників прокуратури. І саме сьогодні, 1 грудня, щиро вітаю працівників прокуратури Волині з професійним святом!

З перших днів незалежності України Ви активно втілюєте в життя принципи верховенства права, міцно стоїте на варті Закону в усіх сферах суспільного життя, координуєте роботу правоохоронних органів у боротьбі з корупцією і організованою злочинністю, приймаєте участь у вдосконаленні законодавства.

Завдяки Вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою, зміцнення правопорядку.

Користуючись нагодою, хочу побажати Вам натхнення та нових досягнень, зміцнення державності, розвитку України як демократичної, соціальної та правової держави.

Бажаю Вам і Вашим близьким та рідним міцного здоров’я, щастя, особистого та родинного благополуччя, життєвої мудрості, миру та злагоди у всіх Ваших справах на благо незалежної України.

З повагою голова облдержадміністрації Олександр Савченко

Переглядів 4007