Версія для друку
Четвер, 08 листопада 2018 20:10

Діячів культури та майстрів народного мистецтва району привітали з професійним святом

Сьогодні, 8 листопада 2018 року, у приміщенні районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, які підготували відділ культури та туризму райдержадміністрації.

Привітати працівників галузі культури району завітала голова районної державної адміністрації Наталія Василець:

- Носіями культури, в найширшому розумінні цього поняття, є ви – її діячі, митці, актори, творча інтелігенція, працівники сцени, аматори народної творчості. Саме ви — люди, які скромно роблять свою працю – несете світло, розповсюджуєте й захищаєте нашу самобутність, підносите державу й націю, - наголосила Наталія Володимирівна. - Своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом ви звеличуєте рідний край, примножують його успіхи і досягнення, вселяєте надію на краще. Я дякую вам, що розбавляєте наше буденне життя яскравими барвами.

Також щиро привітала колег зі святом провідний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації, Галина Руденчук:

- Наше завдання дарувати людям духовне задоволення, щастя й радість, просуваючи саме українську культуру, яка є унікальною, колоритною й оригінальною. Тож бажаю усім нам здійснення всіх життєвих планів, надій та мрій, щоб кожен день життя був світлим і сонячним та дарував радість творчого натхнення і життєвих перемог. Низький уклін за вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва грамотами райдержадміністрації та районної ради і відділу культури та туризму були нагороджені кращі працівники галузі.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3625