Версія для друку
Середа, 07 листопада 2018 16:13

Що турбує жителів Красностава: голова райдержадміністрації Наталія Василець провела виїзний прийом громадян

Сьогодні, 7 листопада 2018 року, згідно затвердженого графіку, голова райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук  провели виїзний прийом громадян у Красноставі.

На прийом до очільників краю прийшло чимало тутешніх жителів. Більшість із них бідкалися не про власні, а про проблеми громади в цілому.

Зокрема, мешканці скаржилися на високий тариф на проїзд з села до міста, який встановив перевізник.

- Раніше до Володимира з Красностава ми їздили за 18 гривень, - розповідає одна із заявниць. – Зараз же вартість проїзду підняли до 22. Білет здорожчав аж на 4 гривні. А хто їздить на роботу кожен день…Витрачає 44 гривні лише на дорогу.

Також не мало актуальними для красноставчан є питання, що виникають з приводу виконання договорів оренди земельних ділянок їх орендарями та проведення у селі вуличного освітлення.

На всі порушені питання громадяни отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують більш детального вивчення, Наталія Володимирівна взяла під особистий контроль і надала доручення фахівцям відповідних структур щодо вирішення їх по суті та вчасного інформування запитувача.

До слова, у приміщенні місцевого будинку культури, у якому відбувався прийом громадян, функціонує прекрасний музей декоративно-прикладного мистецтва, де зібрана численна кількість експонатів старожитності.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3799