Версія для друку
П'ятниця, 02 листопада 2018 14:00

Вітання голови районної державної адміністрації Наталії Василець з Днем працівника соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист мешканців нашого краю. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.

Ви першими приймаєте на себе проблеми людей, їх біль та життєві негаразди, ви не відвертаєтесь від них, а прагнете допомогти і підтримати кожного. Саме тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Вірю, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам української громади. Прийміть вдячність за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню.

Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, щастя, активного довголіття, достатку, витримки у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра, заслуженої шани та вдячності людей.

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 3833