Версія для друку
Четвер, 04 жовтня 2018 15:08

Відтепер телепрограму “Я МАЮ ПРАВО!” волиняни зможуть дивитися на 12 телеканалі

У рамках реалізації проекту “Я МАЮ ПРАВО!” Міністерство юстиції України започаткувало телепрограму “Я МАЮ ПРАВО!”.
“Я МАЮ ПРАВО!” - загальнонаціональний правопросвітницький ТВ проект, спрямований на підвищення правової обізнаності громадян. 
На сьогодні уже вийшло п'ять випусків телепрограми “Я МАЮ ПРАВО!”. 
Кожен випуск навчатиме конкретній статті закону та нормі права. Періодичність виходів: раз на тиждень, хронометраж до 30 хвилин. Телепрограма “Я МАЮ ПРАВО!” виходить на 5 каналі.
У п'ятому, останньому випуску, наприклад, роз’яснюється порядок виплати заробітної плати та стягнення заборгованості по заробітній платі у судовому та позасудовому порядках. Попередні чотири програми висвітлювали такі актуальні для громадян теми як, аліменти, визнання батьківства, домашнє насильство, позбавлення батьківських прав. 
Відтепер телепрограму “Я МАЮ ПРАВО!” волиняни регулярно зможуть дивитися на 12 телеканалі. Домовленість про трансляцію програми досягнута між головним територіальним управлінням юстиції в області та дирекцією цього телеканалу.
Відтак цього тижня, з вівторка, 12 телеканал почав транслювати програму “Я МАЮ ПРАВО!”. Телепрограма виходить щоденно. Зокрема, сьогодні, у четвер, вона буде транслюватися о 17: 45, п'ятницю — 07:45, суботу — 11: 45, неділю — 11:45. 
Результат — спонукання громадян до дій на захист своїх прав та знаходження ефективних способів правового вирішення.

Головне територіальне управління юстиції у Волинській області

Переглядів 4221