Версія для друку
Середа, 19 вересня 2018 17:20

Зі своїми проблемами - до керівництва району

Одним із дієвих інструментів по вивченню проблем жителів  Володимир-Волинського  району є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом райдержадміністрації. Їх мета - вирішення злободенних питань життєдіяльності, надання консультативної допомоги населенню краю.

Так, відповідно до затвердженого графіку виїзних прийомів, сьогодні, 19 вересня 2018 року, голова райдержадміністрації Наталія Василець зустрілася із жителями сіл Ліски, Охнівка та Білин Оваднівської сільської ради.

Спільно із очільницею краю працювала і заступник голови районної ради Алла Мельник.

Із колективною проблемою до керівництва району звернулися жителі Лісок – у касі автостанції їм відмовляються продавати квитки на автобуси до їх населеного пункту, мотивуючи, що такої зупинки у маршрутному листку водія немає.

Питання мешканців Білина адресувалися безпосередньо місцевій владі Оваднівської сільради, яку на виїзному прийомі представляв заступник сільського голови з гуманітарних питань Микола Базилюк. Зокрема, вони бідкалися з приводу частих проривів водопроводу на вулиці Польовій та незадовільного стану сільської дороги.

Охнівчанка, своєю чергою, звернулася із проханням надати роз’яснення щодо права на отримання нею, як інвалідом ІІ групи, безкоштовних ліків, а також просила посприяти у вирішенні питання з приводу неспівпадіння показників її газового лічильника та тих, які зазначені у квитанції за оплату послуги станом на 1 серпня поточного року.

На ряд питань, що порушувались під час виїзного прийому, жителі сіл отримали відповіді відразу, ті ж, що потребують додаткового вивчення – направлені у відповідні служби та структурні підрозділи для опрацювання.

На усі звернення заявники отримають обґрунтовані відповіді у зазначені законодавством терміни.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3786