Версія для друку
Четвер, 23 серпня 2018 12:43

На Володимирщині відзначили День Державного Прапора України

У 2004 році Президент України «на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України» підписав указ про встановлення 23 серпня Дня Державного Прапора України.

Відтак, сьогодні у парку Слов’янському відбулася церемонія урочистого підняття синьо-жовтого стяга.

- У ці серпневі дні наша країна відзначає два найбільших державних свята – День Державного Прапора та 27-му річницю Незалежності України. Попри всі труднощі українцям вдалося збудувати власну країну під синьо-жовтим стягом та втілити в життя мрію багатьох поколінь, - зазначила у вітальному слові голова райдержадміністрації Наталія Василець. - Під цим знаменом ми досягаємо мистецьких та спортивних перемог, із цим прапором наші Герої-захисники сьогодні ідуть у бій, боронячи не лише територіальну цілісність усієї держави, а й відстоюючи клаптик мирного неба над домівкою своїх рідних: батьків, дружин, дітей.

Також за вагомий особистий внесок у становлення української державності, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди 27-ї річниці Незалежності України очільники краю вручили низку відзнак обласного та районного рівня жителям району.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3961