Версія для друку
Вівторок, 07 серпня 2018 14:48

АНОНС. Запрошує ІІІ Український форум Шовкового шляху

16 листопада 2018 року у місті Києві відбудеться ІІІ Український форум Шовкового шляху.

У рамках заходу заплановано проведення інноваційної виставки за участю китайських корпорацій, а також галузевих панельних сесій (динаміка успішного українсько-китайського співробітництва, розвиток альтернативної енергетики, інвестиції, ІТ та інновації).

Участь у роботі міжнародного форуму візьмуть представники українського Уряду та Верховної Ради України, представники українського та китайського великого та середнього бізнесу, Посольство Китайської Народної Республіки в Україні, а також представники ЗМІ.

Додатково зазначаємо, що Українську асоціацію шовкового шляху SilkLink було створено у 2016 році задля поглиблення українсько-китайської співпраці за підтримки Адміністрації Президента України, Депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою, Міністерства закордонних справ України та Посольства України в КНР.

На сьогоднішній день Асоціація SilkLink – це єдина українська організація, основним завданням якої є залучення китайських інвестицій в економіку України, сприяння реалізації проектів державно-приватного партнерства та створення умов для розвитку українського бізнесу.

З метою налагодження українсько-китайської співпраці Асоціація надає 50% знижку на придбання квитків для представників бізнесу Волинської області.

Знижку можна отримати перейшовши за наступним посиланням: https://silklink2018.ticketforevent.com/?promоcode=Partner3.

Детальна інформація про захід розміщена на офіційній веб-сторінці: http://forum.silklink.org/uk/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/ та сторінці Facebook: https://www.facebook.com/UkrainianSilkRoadForum

Контактна особа від організаційного комітету Форуму – Уласик Юлія, тел.: +38(066)9950907, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації

 

Переглядів 5585