Версія для друку
Середа, 04 липня 2018 18:15

Керівник апарату провів виїзний прийом громадян у Зимнівській сільраді

Сьогодні, 4 липня 2018 року, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та голова районної ради Роман Гук провели виїзний прийом громадян на території Зимнівської сільської ради й відвідала Володимирівку, Когильне, Поничів, Острівок та Льотниче.

Спільно із представниками районної влади в цих населених пунктах працював голова Зимнівської громади В'ячеслав Католик.

Із низкою питань, які потребують вирішення прийшли мешканці села Володимирівка, зокрема, вони просили посприяти у проведенні водопроводу, ремонті світильників, що знаходяться у центрі села та уже довгий час не працюють. А також просили посприяти у встановленні знаку обмеження швидкості на перехресті вулиць Першотравнева і Зелена. Вулиці велелюдні, у літню пору там бавиться багато дітей, а ватомобілі, що проїжджають ними, мчать на великій швидкості. Тож аби попередити біду і просять про допомогу.

Жителі села Поничів до представників виконавчої гілки влади району та місцевого самоврядування звернулися за роз'ясненнями щодо укладання декларацій із лікарями, а також їх турбують старі дерева, що ростуть навколо дитячого майданчика та необгороджене ГРП, яке теж знаходиться неподалік.

Острівчани, своєю чергою, цікавилися можливістю організації маршрутного перевезення.

Порушувалося питання і підключення електроенергії до житлового масиву, що будується.

У ході робочої поїздки представники районної влади відвідали і об'єкти соціальної сфери. Поспілкувалися із керівниками сільських установ, цікавлячись проблемними питаннями, які потребують вирішення.

Опісля, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та голова райради Роман Гук вручили посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» жительці села Льотниче, матері п’яти дітей Валентині Сапаковій.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3608