Версія для друку
Середа, 27 червня 2018 16:15

Вітання голови райдержадміністрації Наталії Василець з Днем Конституції України

Шановні краяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України!

28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.

Життя підтвердило цінність Конституції. І сьогодні завдання держави  полягає в тому, щоб якнайповніше використати  потенціал основного нормативно-правого акта держави  для утвердження реальної демократії, забезпечення прав і свобод людини і  громадянина, для піднесення умов життя народу на гідний рівень.

Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й належним чином виконуватиме свої обов'язки.

Усі ми чітко повинні усвідомлювати, що належна повага до букви і духу Конституції – обов’язок  як громадянина, так і представника будь-якої гілки влади та місцевого самоврядування.

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – у кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 4296