Версія для друку
Середа, 06 червня 2018 16:51

85-річчя створення Українського товариства сліпих відзначили на Володимирщині

Сьогодні, 6 червня 2018 року, з нагоди 85-річччя створення Українського товариства сліпих культурно-мистецький центр зібрав особливих гостей, які бачать навколишній світ очима свого серця.

85-річчя УТОС — це не лише кругла дата в житті організації, це — історія згуртованості людей, чия незламна сила духу є прикладом для нас, зрячих. Тож до відзначення цієї події долучилася й заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Алла Кузьмич.

- Дякую вашій організації за те, що ви є. Дякую за те, що ви даєте можливість людям, які перебувають поруч, відчувати себе достойно. Ви – люди, які перемогли, ви – приклад для багатьох українців, як не зневіритись, не здатись та не опустити руки. Ми вами пишаємось і гордимось, - зазначила Алла Петрівна.

Окрім того, за активну громадську позицію, дієву участь у роботі територіальної первинної організації УТОС та 85-річчя з дня утворення Українського товариства сліпих Алла Кузьмич вручила Подяки голови райдержадміністрації та голови районної ради Валентині Резнік, Світлані Гулюк та Аллі Лоборук.

Довідково:

Історія розвитку і становлення Українського товариства сліпих розпочалася 4 червня 1933 року. Волинська обласна організація, яка є його складовою частиною, нараховує дві тисячі учасників. Займається вона соціально-трудовою, медичною, професійною реабілітацією інвалідів зору, забезпечує їхні конституційні права на освіту, відпочинок, гідні умови проживання.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3647