Версія для друку
Понеділок, 26 березня 2018 12:11

У районі стартувала підготовка до проведення відпочинково-туристичних зльотів для учнівської молоді

Про методи залучення учнівської молоді до участі в організації змістовного дозвілля, впровадження нових форм і методів роботи з підростаючим поколінням, виховання культури безпечної життєдіяльності, популяризації серед дітей та підлітків здорового і безпечного способу життя, говорили сьогодні, 26 березня 2018 року, під час оперативної наради у голови райдержадміністрації Наталії Василець. Зокрема, обговорили хід підготовки до проведення відкритого районного національно-патріотичного, військово-туристично-спортивного   зльоту  «Юний патріот» та відкритого зльоту учнівської молоді «Юність», які щорічно проходять наприкінці весни – на початку літа на території району.

Відтак, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун нагадала, що організатором зльотів є відділ освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації за активної участі керівників об’єднаних територіальних громад.

- П’ятого березня відбулося засідання організаційного комітету, на яке були запрошені представники ОТГ, - зазначила Оксана Андріївна. - Попередньо складено орієнтовний план організаційних заходів з підготовки та проведення районного національно-патріотичного заходу «Юний Патріот». Обговорили ряд робочих моментів і щодо підготовки відкритого зльоту учнівської молоді району «Юність», що  відбудеться в червні цього року. Предстаники громад ортимали запрошення для спільного проведення заходу.

Варто зазначити, що у зльотах  беруть участь учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл Володимир-Волинського району. Склад команди  - це 7 осіб ( не менше 3-ох осіб протилежної статі), 1 тренер і 1 представник навчального закладу.

Долучитися до заходу мають можливість й школярі інших міст та районів.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 4041