Версія для друку
Четвер, 22 березня 2018 12:24

АНОНС. Долучись до всесвітньої кампанії "Година Землі 2018" і ти

У суботу, 24 березня о 20.30 год. у рамках всесвітньої кампанії «Година Землі  2018» люди в усьому світі вимкунуть світло на 1 годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети та об'єднати зусилля заради збереження природи.

Долучитися до щорічної події запрошуємо усіх небайдужих жителів Володимирщини, організації та установи району вимкнувши світло та електричні пристрої на годину.

Довідково:

Година Землі - щорічний міжнародний захід, заснований WWF (Всесвітній фонд дикої природи). Його проводять в останню суботу березня, закликаючи господарства та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину.

Акцію розпочато в 2007 році з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася в усьому світі. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

У 2014 році Година Землі перетворився на найбільший у світі природоохоронний рух: до нього долучилися понад 7000 міст в 162 країнах у всьому світі.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин цьогорічна акція робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3604