Версія для друку
Середа, 21 березня 2018 16:21

АНОНС. До уваги голів фермерських господарств та одноосібників району, що зацікавлені у створенні сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів

23 березня  2018 року о 10.30 год. у залі засідань райдержадміністрації відбудеться інформаційний семінар «Сільськогосподарський      обслуговуючий      кооператив:      можливості, перспективи розвитку малих та середніх виробників» у рамках Проекту «Ключ до успіху. Покращення економічної ситуації в сільській місцевості Волинської області України і Брестської області Республіки Білорусь шляхом розвитку сільськогосподарської кооперації» згідно Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства Білорусь-У країна.

У програмі семінару:

- Інформація про проект «Ключ до успіху»

- Про обласну та державну програми підтримки фермерських та особистих селянських господарств

-  Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив: процес організації кооперативу, внутрішні економічні відносини в кооперативі, управління обслуговуючим кооперативом

- Бізнес-планування в обслуговуючому сільськогосподарському кооперативі

- Технології вирощування картоплі, овочів, ягід.

До участі запрошуємо голів фермерськихта особистих селянських господарств, приватних підприємців, які займаються вирощуванням картоплі, овочів, фруктів, в тому числі ягід, та зацікавлених у створенні сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

Варто зазначити, що головною метою Проекту є створення умов для покращення економічної ситуації в сільській місцевості Волинської області України і Брестської області Республіки Білорусь шляхом розвитку сільськогосподарської кооперації. Партнерами Проекту є громадська організація «Волинська обласна аграрна дорадча служба» та Департамент агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Управління агропромислового розвитку райдержадміністрації

Переглядів 3507