Версія для друку
П'ятниця, 16 березня 2018 15:04

Вітання голови райдержадміністрації Наталії Василець з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Ваша щоденна праця – основа добробуту мешканців Володимир-Волинського району. За відповідальним виконанням службових обов’язків – забезпечення комфортних умов життя тисяч громадян. Ми не усвідомлюємо себе без чистих вулиць, прибраних парків та озеленених куточків, не можемо обійтися без доступних та якісних побутових послуг. Існування цих простих благ – невід’ємна запорука хорошого настрою та гарного самопочуття. Від роботи та професіоналізму працівників житлово-комунальної галузі залежить благополуччя кожної родини.

У день професійного свята прийміть слова вдячності за відповідний рівень обслуговування населення, за підтримку в належному стані комунальних об’єктів. Сучасне суспільство диктує нові стандарти якості надання побутових послуг, тому ваш професіоналізм є запорукою подальшого розвитку галузі.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі! Тож нехай слова людської вдячності щоденно зігрівають вашу душу та дарують натхнення. Миру вам та вашим сім’ям!

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 4442