Версія для друку
Вівторок, 06 березня 2018 13:54

До уваги громадян, що потратили у складні життєві обставини

На сесії, що відбулася 8 лютого 2018 року Волинська обласна рада внесла зміни до Регіональної цільової програми соціального захисту населення на 2015-2018 роки. Розділ VІІ «Завдання та заходи Програми» підпункт 3 пункту 4 «Матеріальна допомога та фінансова підтримка» викладено у новій редакції та доповнено сумою у 6 млн 400 тис. грн.

Відтак, тепер громадяни району, що опинилися у складних життєвих обставинах для отримання коштів повинні звернутися за місцем реєстрації до депутата обласної ради з відповідним пакетом документів: заява у письмовій формі, медична довідка, документи, що підтверджують обсяг збитків, завданих виникненням надзвичайної ситуації, довідку про склад та доходи усіх членів сім’ї тощо. Окрім цього, необхідна згода заявника на обробку та використання персональних даних, копії паспортних даних і довідка про присвоєння ідентифікаційного коду.

До слова, складні життєві обставини – це сукупність обставин, що перешкоджають нормальній життєдіяльності громадян, які вони не можуть перебороти самостійно (пожежа та інше стихійне лихо, внаслідок якого завдано збитку житлу, майну потерпілого або його здоров'ю; тяжка протягом тривалого періоду хвороба, оперативне лікування, яке вимагає значних фінансових затрат або виїзду на лікування до іншої області (держави), придбання ліків тощо).

Довідково:

У обласній раді Володимир-Волинський район представляють депутати:

Діброва Валерій Григорович - виборчий округ № 1: м. Устилуг, села Залужся, Пархоменкові, Тростянка, Білин, Ліски, Охнівка, Писарева Воля, Заріччя, Дігтів, Новосілки, Орані, Суходоли, Федорівка, Зоря, Ворчин, Селіськи, Ласків, Вощатин, Лудин, Амбуків, Рокитниця, Чорників, Микитичі, Кладнів, Коритниця, Новини, П’ятидні, Хрипаличі, Рогожани, Ізов, Стенжаричі, Заболоття, Турівка, Хотячів, Дарницьке, Полум’яне та Русів;

Кошельник Валентин Іванович – виборчий округ № 2: села Березовичі, Бегета, Бобичі, Міжлісся, Хворостів, Яковичі, Бубнів, Маркостав, Черчичі, Галинівка, Воля Свійчевська, Гевин, Свійчів, Зимне, Горичів, Октавин, Фалемичі, Шистів, Красностав, Людмильпіль, Льотниче, Володимирівка, Когильне, Острівок, Поничів, Овадне, Верба, Сусваль, Маркелівка, Селець, Марія Воля, Чесний Хрест, Хмелівка, Житані, Нехвороща, Хмелів, Хобултова, Микуличі, Руснів, Підгайці.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Переглядів 4013