Версія для друку
П'ятниця, 02 лютого 2018 15:22

На Волині відзначили кращих спортсменів 2017 року

Учора, 1 лютого 2018 року, нагороджували кращих спортсменів області. За підсумками спортивного року Волинь здобула почесне друге місце серед областей України третьої групи.

Дійство відбулося у Волинському академічному обласному театрі ляльок. Серед присутніх - тренери, голови федерацій, очільники спортивних товариств та ДЮСШ, представники олімпійських та неолімпійських видів спорту. 

Численні кубки та нагороди отримали переможці всeукраїнських та мiжнародних змагань, які піднімали Волинь у спортивному рейтингу протягом 2017 року. В цілому, близько ста нагород у різні куточки області повезли наші спортсмени. Один із кубків та Грамоту відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської обласної державної адміністрації за зайняте ІІІ місце у ІІ групі за результатами виступів спортсменів області на міжнародних та всеукраїнських змаганнях з олімпійських видів спорту серед районів та міст обласного значення вручили і команді нашого Володимир-Волинського району.

До слова, у 2017 році  у Володимир – Волинській районній дитячо-юнацькій спортивній школі займалося 184 учні у 13 групах. Ними було виконано 141  розряд Єдиної спортивної класифікації України. Звання кандидата у майстри спорту України виконало 5 учнів, першого спортивного розряду - 6 учнів,   другого спортивного розряду - 3 учні, третій спортивний розряд отримало 20 учнів, перший юнацький розряд - 36 учнів, другий юнацький розряд - 20 учнів, третій юнацький розряд - 29 учнів.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Переглядів 3688