Версія для друку
Вівторок, 30 січня 2018 17:20

Два перші призові місця привезли у Володимир-Волинський район учасники обласного конкурсу української сучасної пісні «Срібні дзвіночки»

25 січня 2018 року на базі Луцького вищого професійного училища Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів спільно з управлінням освіти, науки та молоді облдержадміністрації проведено обласний конкурс української сучасної пісні «Срібні дзвіночки». У заході взяли участь вокалісти з 15 закладів професійно-технічної освіти.

Перше місце виборола учениця Оваднівського професійного ліцею Анастасія Ковальчук.

Продовжився конкурс 27 січня на базі Палацу учнівської молоді імені Івана Франка м. Ковеля за участю 69 вокалістів та 20 учасників інструментального і хореографічного супроводу.

І місце у старшій віковій групі завоювала Анна Михалюк, учениця ЗОШ І-ІІІ ст с.Овадне, у середній віковій групі почесне ІІІ місце у Софії Чеснович, учениці ЗОШ І-ІІ ст. с. Верба.

- Надзвичайно приємно зазначити, що наші солісти, вихованці Володимир-Волинського районного Будинку школяра, на базі шкіл району й об’єднаних територіальних громад, та їх керівники підтвердили високий статус професійності і майстерності, - зазначила директор РБШ Наталія Бучковська. - Юні таланти продемонстрували високу виконавську майстерність і  артистичність, вміло розкрили художній образ.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Переглядів 3711