Версія для друку
П'ятниця, 29 грудня 2017 16:13

Вітання голови райдержадміністрації Наталії Василець із Новим роком

Дорогі краяни!

Від щирого серця вітаю вас із Новим 2018 роком!    

Уже швидко у кожному домі засяють вогники новорічної ялинки. І як завжди, у такі моменти ми згадуємо, який був рік минулий і плекаємо надії на рік прийдешній, надії на те, що принесе він нам радість і мир, віру, що наші рідні та близькі будуть здоровими, робота – успішною, доля – прихильною, держава – заможною. А духовні цінності народу – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди.

Тож давайте сміливо відкриємо першу сторінку календаря 2018 року й побажаємо один одному миру, злагоди, терпіння, добра та благополуччя.

Нехай прийдешній рік здійснить усі надії і прагнення, буде щедрим на добрі справи, приємні сюрпризи, незабутні враження, дарує тепло рідних сердець, здійснення творчих задумів та мрій!

Бажаю здоров’я і добробуту кожній родині Володимир-Волинського району, тепла у серцях і достатку в оселях. Нехай кожен день у новому році спокоєм, гармонією та любов’ю світяться вікна ваших домівок, а негаразди обходять їх стороною.

 Щасти вам у всіх добрих починаннях в ім’я добробуту та процвітання рідної України!

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

 

Переглядів 3748