Версія для друку
Четвер, 07 грудня 2017 08:54

Вітання голови районної державної адміністрації з Днем місцевого самоврядування

Шановні депутати та працівники органів місцевого самоврядування!

Від щирого серця вітаю вас із Днем місцевого самоврядування! Це свято об’єднало цілеспрямованих людей з активною громадянською позицією, які по праву є лідерами та організаторами втілення в життя волі українців.

Місцеве самоврядування - це реальний дієвий інструмент справжнього народовладдя, що є важливою ланкою розбудови сучасної демократичної держави та розвитку сільських, селищних і міських територіальних громад. Усі ви є тією частиною влади, яка найбільш наближена до суспільства. Саме від вас люди чекають розв’язання своїх проблем. Проте це скоріше не привілей, а особлива відповідальність, яка вимагає щоденної копіткої роботи. Тож ваша активна громадянська позиція, професіоналізм і патріотизм гідні глибокої поваги.

Нині наша держава стала на шлях децентралізації, що дає можливість нашим громадам брати участь у прийнятті важливих управлінських рішень, реалізації місцевих та державних планів розвитку регіону та всієї України. І процес децентралізації – незворотній, адже запорукою нашого розвитку має бути тісна та конструктивна співпраця всіх гілок влади з громадою.

З нагоди свята бажаю міцного здоров’я, щастя й добробуту, благополуччя вам та вашим родинам!

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 4539