Версія для друку
Вівторок, 05 грудня 2017 15:57

Подарунки військовослужбовцям від очільника області

Пройшов уже місяць, як військовослужбовці 14 ОМБр повернулися на місце постійної дислокації у Володимир-Волинський для відновлення боєздатності та переозброєння на новітні зразки техніки.

За їх плечима – Станиця Луганська, Щастя, Старий Айдар, Мар’їнка, Красногорівка, Дебальцеве, Горлівка, Маріуполь та ще безліч сіл та містечо, у яких вони мужньо виконували завдання за призначенням.

І от сьогодні, 5 грудня 2017 року, саме напередодні Дня Збройних сил України у розташування бригади уже вкотре завітав очільник області Володимир Гунчик.

Цього разу він приїхав не лише оглядати хід проведення ремонтних робіт, а й привітати особовий склад військової частини із прийдешнім професійним святом. Відтак, привіз із собою ряд цінних подарунків: пральна машина і телевізор для казарм та посуд і мікрохвильову піч для їдальні.

Оглянувши відремонтовані, по-домашньому затишні приміщення для військових Володимир Петрович зазначив:

- Завдання влади, завдання всіх, хто небайдужий до проблем наших бійців продовжувати роботу по облаштуванню військового містечка 14 окремої механізованої бригади.

А також зауважив, що згідно рішення верховного головнокомандувача Збройних сил України, яке було нещодавно озвучене, з державного бюджету виділять кошти на побудову 200 гуртожитків для військовослужбовців. Відтак, за словами Володимира Гунчика, перші два із них розпочнуть будувати у наступному році саме у Володимирі-Волинському

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 4163