Версія для друку
Понеділок, 13 листопада 2017 16:21

Володимир Гунчик:"Лише спільними зусиллями ми можемо забезпечити боєздатність наших військових"

Минулого тижня на постійне місце дислокації із зони проведення антитерористичної операції прибув весь особовий склад 14-ї окремої механізовано бригади - це близько 4 тисяч військових, які повернулися не у намети, а у відремонтовані казарми.

Відтак, сьогодні, 13 листопада 2017 року, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради подякував усім небайдужим, хто для цього доклав максимум зусиль: лісівникам, представникам будівельного бізнесу, волонтерам і громадськості.

- У суботу я мав змогу поспілкуватися із керівником оперативного командування «Захід», який наголосив, що Волинь – єдина область, де підрозділи повернулися на ротацію у казарми, а не в палатки, - зазначив Володимир Петрович.- Багато роботи зроблено, але ще більше потрібно зробити. Історія нас вчить, що тільки спільними зусиллями ми можемо забезпечити боєздатність наших військових.

Також під час розмови керівник найвищої виконавчої гілки влади в області звернувся до Володимир-Волинського міського голови та очільників об'єднаних територіальних громад із проханням створити усі умови, щоб бійці могли спокійно відпочити зі своїми родинами.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 4083