Версія для друку
Субота, 11 листопада 2017 12:32

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ

За результатами зустрічі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з представниками ділових кіл області у рамках робочої поїздки на Волинь, що відбулась у середині жовтня поточного року, окреслено ряд першочергових завдань, робота над якими уже розпочалася.

Одним із пріоритетних завдань є збереження автомобільних доріг загального користування та посилення відповідальності перевізників, які перевищують нормативні вагові параметри. Ці питання, а також оцінка ефективності застосування пересувних габаритно-вагових комплексів координуватимуть міністр інфраструктури України Володимир Омелян, голова Укравтодору Славомір Новак та голова державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.

Разом із тим, під час підготовки проекту рішення Уряду стосовно додаткового надання державної підтримки позичальникам, які залучають «теплі» кредити для здійснення енергоефективних заходів, опрацьовуватимуть питання щодо надання її ОСББ та ЖБК.

За координації Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка, спільно з органами місцевого самоврядування, профільні структури працюватимуть і над забезпеченням сталого розвитку комунального підприємства «Луцьктепло», аби опалювальний сезон 2017-2018 років пройшов на відповідному рівні.

Окрім того, бізнес-структури на місцях у співпраці з представниками профільних міністрів та відомств, повинні розглянути проблемні питання щодо забезпечення залізничних  перевезень вантажів та подати узгоджені пропозиції стосовно придбання, модернізації та капітального ремонту тягового рухомого складу, вантажних вагонів та заходів у рамках оновлення рухомого складу ПАТ «Укрзалізниця» до 2021 року.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 4083