Версія для друку
Вівторок, 10 жовтня 2017 17:47

Господарський комплекс району готовий до роботи в осінньо-зимовий період

- Із 14 котелень, що є на  балансі освітніх закладів, станом на 1 жовтня всі підготовлені до опалювального сезону. Проведене навчання операторів газових котелень, машиністів твердопаливних котлів та відповідальних осіб за газове господарство. Також проведено повірку лічильників обліку газу та газових сигналізаторів та перевірку димоходів та вентиляційних каналів. На всі будівлі оформлені паспорта та акти готовності до роботи в опалювальний період, - зазначив Петро Андрійович.

Також у ході доповіді Петро Чуцький прозвітував про готовність до опалювального сезону закладів культури, медицини та територіального центру соціального обслуговування. І проаналізував ряд заходів із енергозбереження, які були зреалізовані в установах району.

Детально начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації зупинився на ремонті та утриманні місцевих доріг.

Відтак, стало відомо, що сільськими радами проведений ремонт 9 комунальних доріг, на що використано 964,6 тисяч гривень. В основному – це ремонт білощебеневого покриття.

- На умовах співфінансування з обласним бюджетом заплановано провести ремонт 4 основних доріг. На двох дорогах роботи вже ведуться (від с. Білин до автодороги Р-15 та від с.Лудин до с.Дарницьке). Для проведення капітального ремонту дороги Вощатин-Ласків-Суходоли документація вже передана  у службу автомобільних доріг і очікується початок виконання робіт, - резюмував Петро Андрійович.

Готові дороги району і до зимової негоди. Для посипання комунальних доріг у час ожеледиці органами місцевого самоврядування заготовлено 40 тонн піску та 5 тонн солі. Тривають роботи щодо заготівлі піщано-солевої суміші.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 3916