Версія для друку
П'ятниця, 19 травня 2017 14:07

Слухачі університету третього віку на фестивалі української пісні

Слухачі університету є учасниками аматорських колективів «Сузір’я» м.Устилуг, «Вернісаж» с.Льотниче та «Пісенне джерело» с.Зимно? які беруть активну участь у мистецькому житті району, самі організовують змістовні цікаві заходи. Вони заполонили своїм співом,  як  жителів району, так і підопічних відділення стаціонарного догляду с.Льотниче.

З метою співпраці та налагодження зв’язків між університетами третього віку нещодавно в м.Ковелі у приміщенні Палацу учнівської молоді ім.І.Франка проходив Міжнародний фестиваль української пісні серед слухачів університетів третього віку – Україна-Польща-Білорусія. На який був запрошений і наш колектив «Пісенне джерело».

Обов’язковою умовою конкурсу було виконання двох різножанрових українських пісень. За виконання української народної пісні «Ой летіла гуска» та автентичної української пісню «Ой на горі пшениця» учасників колективу нагородили дипломом Міжнародного фестивалю української пісні «Пісня –лікує душі, об’єднує серця», грамотою та грошовою премією за активну участь у даній імпрезі.

Завідувач відділення соціальної допомого вдома Людмила Широчук

Переглядів 3021