Версія для друку
Вівторок, 16 травня 2017 15:36

Стартував районний Зліт "Юний патріот"

Відкриваючи Зліт, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Бігун побажала учасникам команд хорошого відпочинку, спортивної удачі, наснаги, впевненості у власних силах, перемог у змаганнях та веселого і цікавого дозвілля.

З вітальним словом до юнаків та дівчат звернулися голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, депутат районної ради, ініціатор Зльоту Андрій Оніщук, військовий комісар Володимир-Волинського об'єднаного районного військкомату Руслан Яцій. На Зліт прибули також гості - голови спілки ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганців, чорнобильців, АТО,а також очільники об'єднаних територіальних громад.

Гарний настрій присутнім подарували вихованці вокального та хореографічного гуртків районного Будинку школяра, які виступили із  кількома вокально-хореографічними композиціями. Інтерес у дітей також викликала робота кінологів Львівського прикордонного загону, які продемонстрували, як шукає на кордоні заборонені речі німецька нівчарка та як спритно вона перехоплює та зупиняє порушників кордону.

Далі ж організаційний комітет  підготував для юних патріотів чимало цікавих конкурсів та забав, які триватимуть два дні.

Коментуючи відкриття Зльоту, голова райдержадміністрації Наталія Василець зазначила, що даний захід покликаний виховати у юнаків та дівчат  глибокі й тверді національно-патріотичні переконання, сформувати морально-бойові якості – мужність, сміливість, рішучість, відвагу, дисциплінованість, ініціативність, підготувати молодь до військової служби та захисту своєї Батьківщини шляхом залучення до військової, туристичної та спортивної роботи. А також побажала усім учасникам проявити тут свою майстерність, силу, спритність, гарно відпочити, знайти нових друзів та набратися позитивних вражень, ідей та емоцій.

Переглядів 2579

Галерея зображень