Версія для друку
Понеділок, 15 травня 2017 15:52

Хмелів відзначив День села

Пісенні віншування з нагоди свята дарували гостям фольклорний колектив «Хмелівчанка» та вокальна група «Барвінок» будинку культури с. Хмелівка, завклубом села Житані Сергій Юхно, школярі Хмелівківської ЗОШ, місцеві жителі Надія Януш, Галина Медведська, Надія Прокопчук, Марія Голод та Світлана Калашнюк. 

Гучними оплесками односельчани вітали наймолодшу подружню пару – Олексія та Віталію Колянів, найстаршу подружню пару - Михайла та Ніну Калашнюків, які, до речі, уже 47 років у парі, найстаршу жительку села – Ганну Степанівну Томчук яка в цьому році відсвяткувала 90 - річчя та наймолодшого жителя – Михайла Коляна, відзначили і наймолодшу бабусю - Олену Павлович. Нагородили оплесками і самого хазяйновитого газду - Василя Павловича. А також привітали іменинницю цього дня Софію Тищук.

День села припав саме на свято Матері, тому зі словами вдячності та побажаннями добра, здоров'я, сімейного благополуччя звернулися очільники сільради до Галини Тищук та Аліни Гонтарук - багатодітних мам.

Приємно було бачити на урочистостях місцевих юнаків – Сташківа Богдана, Нурматова Михайла, Сосніна Павла та Коляна Олексія, які з честю та гідністю виконували свій обов’язок перед державою та народом – брали участь в антитерористичній операції   на сході України.  

Хвилиною мовчання вшанували свого односельчанина, який теж воював на сході – Хомюка Ігоря.

Слова вдячності линули й Миколі Маїлу, котрий багато років поспіль щотижня здає донорську кров – завдяки йому не одне життя було врятовано.

Присутні також мали можливість переглянути виставку вишивок, яку презентувала громадська активістка Ольга Соколова. 

Далеко навкруги було чутно і видно, як Хмелів хвастався своїми талантами, і долучитися до цього дійства, стати промінцем сонячного настрою громади міг кожен, кому було що сказати. 

Переглядів 2452