Версія для друку
П'ятниця, 14 квітня 2017 08:39

Спрацювали на «трієчку» – Володимир Гунчик про роботу комунальників

Своєю чергою, працівники управління ЖКХ щоденно моніторили ситуацію на місцях. Аварії, що виникали, ліквідовували у встановлений законодавством термін.

В той же час виникали проблеми, серед яких: невчасна посипка тротуарів соляно-піщаною сумішшю та розчистка прибудинкових територій через відсутність малогабаритної техніки, застарілість тепло- та електромереж тощо.

Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області ще раз акцентував увагу на тому, що з очисткою доріг та прибудинкових територій відповідну служби зазвичай запізнювались на день-два. Окрім того, протягом декількох років не вдається спонукати міські, районні структури влади ефективно працювати у цьому напрямку. А незабаром ситуація докорінно зміниться: з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передадуть на обслуговування місцевої влади і віднині вони дбатимуть про їх обслуговування.

Незважаючи на те, що зима скінчилась, розпочинається підготовка до нового опалювального сезону 2017-2018 років. Тому представники органів влади на місцях повинні до 1 травня 2017 року розробити конкретні заходи по підготовці житлово-комунальних об’єктів бюджетної сфери

– Прошу, в рамках підготовки до зими, усі відповідні служби напрацювати заходи та направити їх в управління ЖКХ, аби сформувати зведений реєстр заходів щодо підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років, –  зазначив Володимир Петрович.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Переглядів 3073