Версія для друку
П'ятниця, 07 квітня 2017 15:44

Володимир Гунчик: світле свято об’єднає усіх нас спільною справою

З огляду на непросту ситуацію в країні, коли вітер провокацій ворога сягнув навіть Волині, маємо консолідувати зусилля й зробити все, аби це свято пройшло в атмосфері миру та злагоди, а також попередити виникнення надзвичайних ситуацій. Впевнений, що представники правоохоронних органів забезпечать охорону порядку, безпеку руху у місцях великого скупчення людей у святкові дні, а за потреби спрацюють на випередження.

Зазвичай саме до Великодня українці й волиняни зокрема наводили лад у власних обійстях та оселях. Нині ж у переддень свята мешканці краю активно працюють над благоустроєм. Прикметно, що до справи долучаються громадські формування, працівники установ, бізнесу та всі небайдужі. Висловлюю вдячність усім, хто робить своє село, селище, місто й усю нашу Волинь чистою та ошатною. Разом із тим, закликаю громаду та представників місцевого самоврядування не знижувати темпів активності й забезпечити належний санітарний стан кожного населеного пункту.

Погожі пасхальні дні – гарний привід відпочити на природі. Але саме про неї не слід забувати. Запевняючи, що всі служби навіть у дні великого свята працюватимуть, хочу закликати громаду не нехтувати правилами екологічної безпеки й берегти природні багатства рідного краю.

Не слід забувати, що під час Великодніх свят люди масово відвідують своїх рідних та близьких, долаючи десятки, а іноді й сотні кілометрів. Тому в святкові дні громада очікує справної роботи від перевізників. Разом із тим, прошу останніх, а також представників усіх гілок влади забезпечити безперебійний рух транспорту, особливо в сільській місцевості.

Переконаний, що світле свято Воскресіння Хрестове об’єднає усіх нас спільною справою й бажанням жити у мирі ті злагоді.

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Переглядів 3248