16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28        
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 28 лютого 2018

    З метою реалізації програми  придбання пільгових  проїзних документів для осіб з інвалідністю та  дітей з інвалідністю через  офіційний сайт “Укрзалізниця”  управлінням соціального захисту населення  райдержадміністрації проводиться   опрацювання та  коригування даних пільгових документів (серія, номер та дата видачі, терміну дії пільгових посвідчень та статусу особи) для  звірки та внесення даних до Централізованого банку з проблем інвалідності.

    Подальша децентралізація владних повноважень в країні та якісне виконання завдань реформи потребує належного законодавчого забезпечення.  Прийняття Парламентом низки важливих законопроектів в контексті реформи надасть децентралізації нового імпульсу та створить правове підґрунтя для подальшого розвитку і підвищення спроможності місцевого самоврядування на всіх рівнях. Про це під час робочої наради з актуальних питань децентралізації сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

    Кабінет Міністрів України спільно з Верховною Радою України напрацювали і схвалили Дорожню карту законодавчого забезпечення виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом на 2018-2019 рр. Документ, покликаний активізувати євроінтеграційні процеси в Україні, представили Глава Уряду Володимир Гройсман та Спікер Парламенту Андрій Парубій. Участь у заході взяв Глава Представництва Єврокомісії в Україні Хюґ Мінгареллі, представники парламентських фракцій, члени Уряду.

    Відповідно до розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 року № 929 для Волині виділено додатковий обсяг цільової освітньої субвенції з Державного бюджету в сумі 32 млн 435,5 тис. грн. Про їх розподіл та використання говорили 27 лютого 2018 року під час наради з питань соціально-економічного розвитку області, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Головний пріоритет Уряду на 2018 рік – економіка держави. На цьому наголосив  Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман  27 лютого 2018 року під час зустрічі на тему «Підсумки роботи Уряду у 2017 році та пріоритети на 2018 рік» з представниками регіональних засобів масової інформації, що триває у Києві.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua