16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 07 квітня 2017

    Сьогодні, 7 квітня 2017 року, відбувся інструкційно-методичний збір голів райдержадміністрацій, військових комісарів та керівників структурних підрозділів інших суб’єктів територіальної оборони на чолі з головою обласної державної адміністрації Володимиром Гунчиком.

    Тема заняття – «Організація територіальної оборони у Волинській області». Серед питань, що розглядали – основні завдання територіальної оборони Волинської області, сили та засоби, що залучаються до виконання відповідних завдань, а також планування територіальної оборони в районах області.

    вернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у зв’язку з наближеннямВеликодніх свят.

    Шановна волинська громадо, представники громадськості та влади на місцях! Незабаром християни всього світу відзначатимуть одне з найбільших релігійних свят – Воскресіння Христове. Традиційно Пасха, яка символізує торжество добра над злом і ознаменовує відродження, – світле свято. Таким воно має бути й цьогоріч. Відтак, власну відповідальність повинні відчути усі: громада, органи влади, правоохоронці й кожен мешканець Волині зокрема.

    Доктрину інформаційної безпеки України, яку затвердив Указом Президент України Петро Порошенко 25 лютого 2017 року, експерти зі стратегічних комунікацій називають помітним кроком вперед в діяльності держави щодо протидії російській інформаційній агресії.

    «І якщо ми порівняємо його зміст із попередньою Доктриною інформаційної безпеки України від 2009 року, то різниця справді відчутна. На мою думку, головним досягненням є спроба визначити та гармонізувати повноваження органів влади, силових структур щодо їхньої діяльності із захисту інтересів суспільства і держави в інформаційній сфері, національного інформаційного простору», – зазначила експерт зі стратегічних комунікацій ГО «Інформаційна безпека», колишній заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова для Радіо Свобода.

    Створення сприятливих умов для подальшого розвитку в Україні громадянського суспільства – одне із основних завдань державницької стратегії та виконавчої вертикалі влади на місцях.

    Так, відповідно до Указу Президента України №68/2016 року «Про сприяння розвитку громадського суспільства в Україні» затверджено Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки. Окрім того, створено Координаційну раду як консультативно-дорадчий орган при Президентові України.

    В Об’єднаній енергетичній системі (ОЕС) України зберігається негативна тенденція щодо значної нерівномірності добового графіка споживання електричної енергії особливо в осінньо-зимовий період. Конфігурація добового графіка електроспоживання в цілому по Україні характеризується піком навантаження в години вечірнього максимуму ОЕС України, провалом навантаження в години нічної зони доби та майже рівномірним споживанням електричної енергії протягом годин ранкового максимуму та напівпікової зони.

    На засіданні колегії райдержадміністрації, яке відбулося 6 квітня 2017 року обговорювали стан благоустрою та санітарно-епідеміологічної ситуації на території району, стан виконання перевізниками, укладених договорів, контролю за надходженням до місцевих бюджетів району акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та ряд інших не мало важливих питань.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua