19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 29 листопада 2017

    Зокрема, прийнято постанову Кабінету Міністрів від 27 вересня 2017 року № 721 «Про внесення змін до пункту 3 Порядку виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї».

    Постановою Кабінету Міністрів України від 20.09.2017 №708 внесено зміни до Порядку забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого відповідною постановою Кабміну ще у листопаді 2009 року. Змінився і порядок використання бюджетних коштів, передбачених для надання державної підтримки на будівництво, придбання доступного житла.

    У рамках відзначення Міжнародного дня людей із інвалідністю, а також заходів, спрямованих на допомогу особам із обмеженими фізичними можливостями,  затверджено відповідний план заходів.

    Так, упродовж листопада-грудня на теренах області представники молодіжних та громадських організацій, благодійних фондів, творчих спілок, діяльність яких спрямована на підтримку зазначеної категорії громадян, відбудеться ряд заходів за участі сторін: у будинках-інтернатах, реабілітаційних установах, територіальних центрах проведуть дні «відкритих дверей», інтенсивно працюватимуть у векторі соціальної допомоги.

    Шляхи вирішення проблем галузі держава та бізнес спільно шукатимуть 30 листопада 2017 року під час Круглого столу «Органічне виробництво: нові можливості для МСБ та сталого розвитку сільських територій».

    Як створити дієву систему регулювання та подолати бар’єри для розвитку органічного виробництва? Яким чином сприяти ефективному розвитку сільських територій та мотивувати виробництво якісного харчового продукту з високою доданою вартістю? Чи дозволить гармонізація українського законодавства зі стандартами ЄС збільшити експорт української продукції?

    Одним із найсерйозніших кроків у житті кожної людини є вибір професії, адже це одна з головних складових людського щастя, усвідомлення своєї потрібності в суспільстві, задоволення від реалізації таланту та професійної майстерності.

    Коли позаду сумніви та вагання у виборі професійного шляху, важливо визначити в якому навчальному закладі можна отримати бажану професію, який з них забезпечить успішність в навчанні та майбутній професійній діяльності.

    Кінець року – не за горами. Відтак, актуальним залишається питання щодо освоєння коштів Державного бюджету, спрямованих на реалізацію інвестиційних проектів. Саме про це говорили 28 листопада 2017 року, під час наради у голови обласної державної адміністрації з питань соціально-економічного розвитку області. Зокрема, цього разу зосередилися на проблемних питаннях.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua