17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 15 грудня 2017

    Сьогодні, 15 грудня 2017 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся із керівництвом державного підприємства «Укрспирт», директором Луцького спиртзаводу Денисом Шмаровим,  аби обговорити роботу підприємства у 2018 році.

    Для ліквідації наслідків екологічної катастрофи місцевого значення, що виникла у зв’язку із діяльністю Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод»,  ще влітку із Державного бюджету виділили 17 млн грн. Нині ж усі роботи завершено. Про це стало відомо під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулася сьогодні, 15 грудня 2017 року, під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Зростання економіки на рівні 5-7% є пріоритетом роботи Уряду та Парламенту, а ключове завдання на наступний рік – довести показник середньої  заробітної плати до 10 тис. грн. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування з журналістами у Білій Церкві. Глава Уряду відвідав сьогодні Київщину.

    Незалежний суд є гарантією суверенітету України і саме задля забезпечення неупередженості, незалежності судів нашої держави проводилася судова реформа, наголошує Президент Петро Порошенко.

    «Сьогодні вже ні в кого не виникає сумнівів, що такі принципи як верховенство права, компетентність, незалежність та неупередженість, і, безумовно, відповідальність – є основою не тільки справедливого суду, але є основою правової держави – правової держави Україна. Незалежний суд є гарантією нашого суверенітету», – сказав Глава держави під час виступу з нагоди початку роботи нового Верховного Суду.

    Шановні працівники державної виконавчої служби!

     Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівника державної виконавчої служби! 

    Виконання судових рішень – це важлива державна справа, яка потребує високої професійної відповідальності та моральних чеснот. Справа, яка працює на благо громадян України та стоїть на захисті їх конституційних прав. 

    - Стан інфекційної захворюваності кишковою групою інфекцій в  нашій області та в Україні в цілому викликає стурбованість. Така ситуація вимагає підвищеної уваги органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування до забезпечення санітарно-запобіжних заходів, передбачених санітарним законодавством, - зазначив перший заступник голови Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулася сьогодні, 14 грудня 2017 року.- Виникнення випадків гострих кишкових інфекційних захворювань пов’язане у більшості випадків з об’єктами, що мають важливе соціальне значення, зокрема, навчально-виховні заклади, заклади громадського харчування

    21 грудня 2017 року відбудеться пленарне засідання  п’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. Попередннє обговорення проектів рішень, що виноситимуться на розгляд сесій відбувається на засіданнях посійних комісій. Відтак, учора, 14 грудня 2017 року працювала постійна комісія з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах  молоді та соціального захисту населення. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Наталія Василець, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун та провідний спеціаліст відділу культури та туризму Галина Руденчук.

       Сьогодні, 15 грудня 2017 року відбулося чергове засідання комісії з питань соціального захисту населення та призначення житлових субсидій райдержадміністрації, де розглянули 14 заяв:

    Шановні судді та працівники суду!

     Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника суду, що об’єднує працівників усіх судових установ, які своєю самовідданою працею виконують обов’язки в ім’я законності та справедливості.

    Паралельно із впровадженням новацій, переконаний голова облдержадміністрації, потрібно довести до ладу обласні комунальні медичні заклади.

    Реформу в галузі медицини затвердили парламентарі «під куполом» Верховної Ради, але більшою мірою реально втілювати постулати довгоочікуваних змін доведеться на місцях. Завдання щодо імплементації медреформи ляже на плечі виконавчої влади.

    Сторінка 1 із 2
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua