16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 15 березня 2018

    Сьогодні, 15 березня 2018 року, на базі районного методичного  кабінету відбувся  конкурс “Ерудити правознавства Волинського  краю”, який провела методист Марія Шевчук. У ньому  взяли  участь 7 команд із загальноосвітніх закладів сіл Березовичі, Галинівка, Лудин, Стенжаричі, Суходоли, Хобултова та міста Устилуг.

    У ході чергового засідання члени Кабінету Міністрів підтримали Розпорядження Міністерства юстиції​ «Про затвердження Плану заходів на 2018 рік з реалізації правопросвітницького проекту Мін’юсту  «Я МАЮ ПРАВО!».

    14 березня Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», яка передбачає удосконалення Порядку забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації (далі – ТЗР); орієнтування послуг на індивідуальні потреби людей з інвалідністю та рівень задоволення цих потреб; покращення якості процесу забезпечення особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю, іншої особи технічними та іншими засобами реабілітації, зменшення часу відпрацювання документів усіма задіяними сторонами процесу, зокрема шляхом запровадження механізму підбору технічних та інших засобів реабілітації органами соціального захисту населення за допомогою програми електронного каталогу засобів реабілітації для осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, а також покращення соціального захисту дітей з інвалідністю.

    14 березня на засіданні Уряду прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах» із дорученням Міністерству соціальної політики про доопрацювання зазначеної постанови з урахуванням пропозицій.

    Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє, що днями внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів на території нашої держави різко погіршаться погодні умови. Це може призвести до порушення руху транспорту, ускладнити роботу енергетичної й будівельної галузей, а також комунального господарства.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua