16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 01 грудня 2017

    Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. 

    Відтак, сьогодні, 1 грудня 2017 року, напередодні цього дня у культурно-мистецькому центрі імені Т.Г. Шевченка зібралися ті, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе.

    Власне бачення, яким має бути обласний бюджет на 2018 рік, облдержадміністрація подала до обласної ради учора 30 грудня 2017 року. Проект головного фінансового документа, за яким і житиме область увесь наступний рік, офіційно передано для подальшої роботи.

    Днями на Волинь завітали представники комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти. Зокрема, оглянули ряд навчальних закладів краю та на базі Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки провели виїзне засідання. Нині ж до головного виконавчого органу влади в області надійшов лист першого заступника голови Комітету, де відзначено високопрофесійну роботу фахівців управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

    Ось уже близько двох місяців, як військовослужбовці 14 окремої механізованої бригади повернулися на постійне місце дислокації до Володимир-Волинського. Про бійцівські будні говорили сьогодні, 1 грудня 2017 року, під час чергового засідання ради оборони Волинської області під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Звернення голови облдержадміністрації з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України


    Шановні волиняни!

    26 складних років відділяють нас від надзвичайно важливої події української історії – проведення Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України. Доленосний історичний вибір зробили тоді майже 32 млн українців, 90% голосів було віддано за Незалежність України. Ми виступили як єдина, згуртована й сильна нація. Тож не залишилося місця жодним сумнівам у прагненні українського народу жити у власній державі. А 1 грудня 1991 року стало початком нової політичної ери не лише для нас, а й для всіх пострадянських країн. Прагнення українського народу визнав увесь світ, що назавжди змінило геополітичну карту світу.

    Ухваленням Акта проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року розпочався відлік нового етапу розвитку сучасної демократичної держави. Разом із тим, 24 серпня 1991 року фактично відбулося відновлення державної незалежності України, яке увінчало тривалий шлях Українського народу до самостійності.

    Волинь – один із перспективних регіонів для розвитку органічного виробництва. Про переваги такого виду бізнесу говорили сьогодні, 30 листопада 2017 року, під час круглого столу в обласній державній адміністрації.

    Проаналізувати нові можливості для підприємців та сталого розвитку сільськогосподарських територій зібралось поважне товариство: директор департаменту продовольства, Міністерства аграрної політики та продовольства України Микола Мороз, ключовий іноземний експерт  Джошуа Бадах, представники бізнесу.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua