17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30    
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 19 червня 2017

    15  червня  2017 року слухачі художньо-мистецького факультету зібрались в приміщенні БК м.Устилуг щоб урочисто  відзначити закінчення  навчального  року  в  Університеті  третього віку.

    - Навчальний рік промайнув як мить… Настав особливий день - свято випускного і  наші слухачі, прийняли рішення святкувати як годиться справжнім студентам, - зазначила директор терцентру Любов Столярчук. -  Видно було, що наші студенти хвилюються, бо святково одягненні і з трепетом душі, вони поприходили на випускний ще задовго до початку.

    До речі, самі ж випускники і підготували святковий концерт з нагоди такої події. Звучали пісні, віршовані вітання та гуморески у виконанні студенток Юлії Косюк,  Надії Мостової, Лариси та Арсентія Боритюків, Лідії Савюк, Галини Герель, Надії Байди, Катерини Новаковської, Ганни Груй, Людмили Сінчук, соцпрацівника Інни Залевської під  супровід баяніста Олексія Пеценюка. 

     

    Сьогодні, 19 червня 2017 року, у залі засідань райдержадміністрації відбулася традиційна оперативна нарада під головуванням очільниці РДА Наталії Василець за участі заступника голови райради Алли Мельник, керівника апарату Сергія Романюка та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

    Завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Юрій Ліщук доповів про роботу даного сектору. Зокрема, він зауважив, що у 2016 році надзвичайних ситуацій на території району не реєструвались, у 2017 році виникла одна НС об’єктового характеру (за класифікаційними ознаками відповідно до наказу МНС від 12.12.2012 року - пункт 2.37 та відповідно до Порядку класифікації НС за рівнем 20724-НС - пов’язана з отруєнням людей токсичними речовинами (групові випадки)) в Лудинській ЗОШ І-ІІІ ступеня.

    На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» 13 червня 2017 року у Волинському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед працівників місцевих державних адміністрацій Волинської області.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua