16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 03 квітня 2018

    Сьогодні, 3 квітня 2018 року, у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня, атестація педагогічних працівників на підтвердження раніше присвоєної та присвоєння кваліфікаційної категорії "спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії", підтвердження раніше присвоєного та присвоєння звання "старший учитель", "вчитель-методист". Усього - 22 педагогічних працівники.

    У всіх регіонах України створено штаби з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами Державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами. Про це повідомив заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, за дорученням якого й були створені відповідні штаби.

    У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» почав діяти новий напрямок «Я МАЮ ПРАВО! на виконання  рішення суду», який надасть українцям вичерпну інформацію про те, як реалізувати своє право на виконання судового рішення.

    Нещодавно у  спортивному залі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Хобултова  відбулася першість району з волейболу серед юнаків  загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.

    За вихід у фінальну частину, учасники змагались у двох групах.

    Володимир-Волинський МРВ УДСНС України нагадує про основні правила пожежної безпеки під час святкування Великодня:

    Перебуваючи у храмі, пам’ятайте про правила поводження з відкритим вогнем, будьте пильними, знаходячись поряд із свічниками, слідкуйте за полум’ям власної свічки та свічок оточуючих вас людей. Ознайомтесь з планом евакуації на випадок виникнення пожежі та місць розміщення первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників, пожежних щитів, води, тощо). Прослідкуйте, щоб діти перебували під наглядом дорослих та не бавилися з вогнем.

    1 квітня 2018 року Президент Петро Порошенко зустрівся з військовослужбовцями 79 десантно-штурмової бригади та бійцями Нацгвардії, які боронять Україну на Сході та передав їм Великодні кошики, підготовлені дружиною Глави держави Мариною Порошенко, а також оберіги від дітей Сумщини.

    Урядом 28 березня 2018 прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їхніх сімей».

    Зазначені кошти заплановано для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав, для осіб з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників бойових дій на території інших держав, які стали інвалідами внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у цих державах та які потребують поліпшення житлових умов.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua